Aanbod

Je hebt keuze uit het onderstaand aanbod. Een coachgesprek duurt 1 tot 1,5 uur. We ontmoeten elkaar in Best, dat is zo’n 10 kilometer ten noorden van Eindhoven. In overleg kunnen er gesprekken ook online gevoerd worden.

 

Gedurende 3 gesprekken krijg je op hoofdlijnen inzicht in jouw eigen gedrag en wat de relatie tussen jouw gedrag en dat van je kind. Na deze gesprekken heb je een aantal handvaten gekregen waar je zelf mee verder kunt.

Gedurende 10 gesprekken krijg je inzicht in jouw eigen gedrag en wat de relatie is tussen jouw gedrag en dat van het kind. Daarnaast krijg je inzicht in jouw familiesysteem en ontdek je waarom jij je gedraagt zoals je je gedraagt. Hierna weet je hoe jij ander gedrag kunt inzetten zodat jij je weer rust, plezier en verbinding in ouderschap gaat ervaren.

Dit is een exclusief traject waarbij ik ook bij jouw thuis kom om te observeren hoe het gaat. Dan bepalen we in overleg wat nodig is en ontvang je een traject op maat zodat jij er het beste voor jezelf en voor je kind uit kunt halen.

De gesprekken worden in principe niet door verzekeringsmaatschappijen vergoed. Je kunt voor de zekerheid altijd je polis hiervoor raadplegen of contact opnemen met je verzekeraar.

In sommige gevallen worden de gesprekken vergoed door je werkgever, het bedrijf of organisatie.
Vaak reserveert een werkgever een budget ten behoeve van duurzame inzetbaarheid van jou als medewerker. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding.