Samen aan de slag

Een kind wat de rust, plezier en verbinding even kwijt is, zal

 

Kinderen ervaren druk, haast, stress, oordelen en momenten van afwijzing waardoor ze niet meer vanuit hun eigen kracht kunnen functioneren. Ze hebben behoefte aan rust, plezier hebben, tevreden zijn, zelfvertrouwen. En laat dit nou net die dingen zijn waar je als ouder, opvoeder en opleider ook behoefte aan hebt.

"Om ergens te komen, moet je eerst besluiten om niet te blijven waar je nu bent"

Coaching

De wens van alle ouders is dat kinderen een positieve bijdrage gaan leveren aan onze maatschappij. De uitdagingen voor kinderen vandaag de dag zijn vele malen groter dan die van onze generatie. Om deze uitdagingen aan te kunnen is een unieke combinatie van vaardigheden vereist. Proactief zijn, verantwoordelijkheid kunnen nemen voor eigen keuzes, zelfvertrouwen opbouwen en leren omgaan met anderen zijn een basis om met uitdagingen om te gaan. De volwassenen in de omgeving van een kind spelen hierbij een belangrijke rol. Wil jij je kind niet meteen naar therapie sturen? Of helpen de tips niet voldoende? Ben jij benieuwd wat jij zelf zou kunnen doen om je kind te helpen? Ben je bereid om door middel van jouzelf als “instrument” het gedrag van je kind positief te beïnvloeden? Ben je toe aan meer plezier, rust en verbinding? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat we samen kunnen verkennen wat ik voor je kan betekenen.

Hoe ziet coachtraject er uit?

Een traject met jou is maatwerk. Neem contact met me op zodat ik je een antwoord kan geven op deze vraag!

+ Wat is het verschil tussen coaching en counseling?

Counseling is een vorm van persoonlijke begeleiding die dieper gaat dan coaching. Meestal zijn dan ook minder sessies nodig.

+ Voor wie is counseling?

Counseling is voor iedereen die naar zichzelf wil kijken en groeien. Je kunt het inzetten als je iets anders wilt bereiken, als je in een veranderende situatie zit of juist als je het gevoel hebt dat je stil staat.