Disclaimer

De website is eigendom van Wendy Jansen – Jansen Counseling

E-mail: hallo@jansencounseling.nl

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u uitdrukkelijk akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze site, inclusief merken, logo’s, ontwerpen, gegevens, product- of bedrijfsnamen, teksten, afbeeldingen, enz., is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en behoort toe aan Wendy Jansen of aan derden die de rechten bezitten.

Beperking van aansprakelijkheid
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet afgestemd op persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan daarom niet worden beschouwd als persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker.

Jansen Counseling streeft ernaar om de verstrekte informatie zo uitgebreid, correct, nauwkeurig en actueel mogelijk te maken. Ondanks deze inspanningen kunnen er onjuistheden in de verstrekte informatie voorkomen. Indien de verstrekte informatie onjuistheden bevat of als bepaalde informatie niet beschikbaar is op of via de website, zal Jansen Counseling zich inspannen om dit zo snel mogelijk te corrigeren.

Jansen Counseling kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site.

Als u onjuistheden in de verstrekte informatie op de site constateert, kunt u contact opnemen met Jansen Counseling.

De inhoud van de site (inclusief links) kan op elk moment zonder kennisgeving of mededeling worden aangepast, gewijzigd of aangevuld. Jansen Counseling biedt geen garantie voor de goede werking van de website en kan op geen enkel moment aansprakelijk worden gesteld voor storingen of tijdelijke onbeschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, direct of indirect, die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Jansen Counseling kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld, direct of indirect, bijzonder of anderszins, voor schade als gevolg van het gebruik van deze site of een andere, met name als gevolg van het gebruik van links of hyperlinks, inclusief maar niet beperkt tot verlies van gegevens, onderbrekingen van werk, schade aan software of andere gegevens op het computersysteem, apparaten, programma’s of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of er indirect naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert geenszins een impliciete goedkeuring van hun inhoud.

Jansen Counseling verklaart uitdrukkelijk dat zij geen controle heeft over de inhoud of andere kenmerken van deze websites en op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld voor hun inhoud of kenmerken, of voor enige andere vorm van schade als gevolg van het gebruik ervan.

Indien een bepaling van deze disclaimer en privacyverklaring ongeldig blijkt te zijn, zal deze worden vervangen door een bepaling die zo dicht mogelijk bij het onderliggende doel van de voorgestelde bepaling ligt.